Yritys

Top-Osa – tiivistävä tekijä!

Top-Osa on tiivistävä tekijä!

Vuonna 1982 perustettu pirkanmaalainen Top-Osa Oy suunnittelee ja valmistaa hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteitä. Lisäksi toteutamme teknisten muovien koneistusta teollisuuden lukuisiin tarpeisiin. Meiltä saat myös laajan skaalan erilaisia kunnossapitotuotteita.  Valikoimastamme löytyy laakerit, työkalut, laakerirasvat ja kemikaalit kaikille teollisuuden aloille.

Aloitimme aikoinamme auto- ja trukkitarvikeliikkeenä. Yli 30-vuotisen uramme aikana olemme kasvaneet varaosamyyjästä tiiviste-ekspertiksi, jonka varastosta löytyy yli 8000 standarditiivistenimikettä sekä laaja laakerivalikoima.

Tiivisteitä olemme valmistaneet itse jo yli 20 vuotta. Modernilla tuotannolla, uudenaikaisilla CNC-koneilla sekä vahvalla toimialaosaamisella varmistamme tuotantomme laadun sekä tuotteidemme korkean tason.

Kymmenen asiantuntijan Top-tiimimme pitää huolen siitä, että asiakkaamme ympäri Suomen saavat tarvitsemansa tuotteet aina ammattitaidolla ja aikataulussa. Toimitamme tuotteita tiivisteistä laakereihin standardikokoisina ja mittatilaustuotteina koko maahan.

Paitsi osaaviksi, myös hämmästyttävän nopeiksi meitä on kehuttu. Toimitusaikataulumme on ripeä – parhaimmassa tapauksessa voit saada tuotteen jo samana päivänä.

Tilauslomake on näppärä keino tilata tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja helposti. Mikäli et löydä tietoa haluamastasi tuotteesta, otathan meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse.

Valitse kumppaniksesi ketterä ja kokenut konkari!